Vi kan småhus

Bohlins BMM AB är ett entreprenadföretag inom bygg, måleri- och mattläggningsbranschen, med specialinriktning på små trähus.

Telefon

Växel 0929-120 10
Ekonomi 0929-120 10

Offertförfrågan

Kontakta oss direkt:
info@bohlins-bmm.se

Besöksadress

Köpmangatan 29
942 91 Vistträsk

Snigelpost

Köpmangatan 29
942 91 Vistträsk

Företaget ägs och drivs av Magnus Bohlin, som har en mångårig bred erfarenhet inom hantverksyrket. Vi strävar efter att göra det enklare för kunden, både när det gäller byggnationer och val av produkter.

Tack vare ett långt samarbete med Älvsbyhus AB, har vi kunnat ta fram ett unikt koncept för just Älvsbyhusägare. Vi har under åren sett ett behov av rådgivning och stöd till nyblivna husägare, och framför allt – ett riktigt bra pris och kvalitetssäkra produkter!

Vi har därför tillvaratagit vår erfarenhet och erbjuder dig fasta paketlösningar på byggnationer av övervåningar. Bohlins är en trygg samarbetspartner när du ska färdigställa ditt hem!

Magnus Bohlin

VD och projektansvarig.
 
 

0929-211 46
förnamn@bohlins-bmm.se

Magnus Bohlin, VD

Läs mer om oss

Besök gärna vår webbplats för att läsa mer om vårt företag.

www.bohlins-bmm.se

Våra egna snickare

På Bohlins BMM AB har vi idag egna snickarlag och utöver detta anlitar vi lokala underentreprenörer som arbetar nära oss. Därför är inga uppdrag för stora för eller för små. Vårt huvudkontor ligger i Älvsbyn, Norrbottens pärla, men vi utför arbeten över hela Sverige.

David Berglund

Snickare

Emil Bergman

Snickare

Tobias Bohlin

Snickare

Vladimir Bortkevic

Snickare

Kevin Johansson

Snickare

Tomas Bohlin

Mattläggare

Robert Lindgren

Mattläggare