Vi kan småhus

Bohlins BMM AB är ett entreprenadföretag inom bygg, måleri- och mattläggningsbranschen, med specialinriktning på små trähus.

Bohlins BMM AB

Företaget ägs och drivs av Magnus Bohlin, som har en mångårig bred erfarenhet inom hantverksyrket. Vi strävar efter att göra det enklare för kunden, både när det gäller byggnationer och val av produkter.

Tack vare ett långt samarbete med Älvsbyhus AB, har vi kunnat ta fram ett unikt koncept för just Älvsbyhusägare, både när det gäller inredning av övervåning och köp av färg. Vi har under åren sett ett behov av rådgivning och stöd till nyblivna husägare, och framför allt – ett riktigt bra pris och kvalitetssäkra produkter!

Vi har därför tagit tillvara på vår erfarenhet och erbjuder dig fasta paketlösningar på byggnationer av övervåningar och kraftiga rabatter på färg och tapeter. Bohlins är en trygg samarbetspartner när du ska färdigställa ditt hem!

Telefon

Växel 0929-120 10
Ekonomi 0929-120 10

Offertförfrågan

Kontakta oss direkt:
info@bohlins-bmm.se

Besöksadress

Köpmangatan 29
942 91 Vistträsk

Snigelpost

Köpmangatan 29
942 91 Vistträsk

Magnus Bohlin

VD och projektansvarig.
 
 

0929-211 46
förnamn@bohlins-bmm.se

Magnus Bohlin, VD

Ulf Björk

Arbetsledare, projektansvarig
säljområde syd
kontor i Uppsala

0929-120 10
förnamn@bohlins-bmm.se

Våra egna snickare

På Bohlins BMM AB har vi idag egna snickarlag och utöver detta anlitar vi lokala underentreprenörer som arbetar nära oss. Därför är inga uppdrag för stora för eller för små. Vårt huvudkontor ligger i Älvsbyn, Norrbottens pärla, men vi utför arbeten över hela Sverige.

Emil Bergman

Snickare

Fredrik Grönlund

Snickare

Linus Norén

Snickare

Alexander Björk

Målare

Micke Patomella

Målare

Robert Lindgren

Mattläggare

Tomas Bohlin

Mattläggare